Online bloemen bestellen voor elke gelegenheid

Bij zowat iedere gelegenheid kan je wel een bloemetje geven. Maar hoe maak je nu de juiste keuze voor je boeket? Voor een verjaardag, voor Moederdag of voor Valentijn geef je niet dezelfde bloemen als bij een huwelijk, geboorte of uitvaart.

In deze blog zetten we je graag op de goede weg zodat je het juiste boeket voor de juiste gelegenheid uit ons gamma kan plukken. 

Bloemen aan huis laten bezorgen in Vlaanderen

Voor iedere gelegenheid vind je bij Bloemenhuis Flora een smaakvol boeket in ons online gamma of in de winkel. 
Kies makkelijk online een boeket uit en laat het bezorgen met een handgeschreven kaartje. Zo geef je meteen ook een persoonlijke touch aan je boeket.

Bloemen aan huis voor een verjaardag

Hiep hiep hoera! Bij een verjaardag hoort een cadeautje.

Als je vrienden of familieleden blij wil maken met een verjaardagsbloemetje aan huis, kunnen we je bijvoorbeeld het Boeket Carlijn aanraden om online te bestellen.
Dat is een fleurig boeket in diverse kleuren. 

Mag het een beetje meer roze zijn? Dan is het Boeket Kelly ook erg leuk voor verjaardagen. Dit boeket bestaat uit rozen en gerbera’s.

Heeft de jarige een voorliefde voor vurige kleuren zoals oranje? Dan is Boeket Nienke bij uitstek het perfecte verjaardagsboeket. Een mooie combinatie van witte en oranje gerbera's.

Bloemen als verrassing voor een geliefde of voor Valentijn

Er is niets mooiers dan je geliefde te verrassen met een liefdevol cadeau. Speciaal voor die bijzondere persoon hebben wij Boeket Eline. Een verrassende combinatie van rode rozen en witte lelies.

Boeket Eline

Eerder een stijlvol wit boeket? Dan raden wij Boeket Daphne aan.

Boeket Daphne

 

Soms werkt een klassieker nog altijd het beste voor jouw geliefde op Valentijn. En welk cadeautje past het best in het plaatje? Een traditioneel romantisch boeket met rode rozen natuurlijk. Het Boeket Rozen is dus ook een optie.

 Boeket Rozen

Bloemen als geschenk voor een jubileum of trouwfeest

Je trouwdag is één van de mooiste dagen in je leven. Bij de trouw (en later het jubileum) hoort natuurlijk ook een gepast geschenk.

Voor die speciale gelegenheid kan je het Boeket Tanja online bestellen. Dat is een weelderig boeket met diverse wit getinte bloemen.

Kan je niet aanwezig zijn op de feestelijke dag? Dan is het een goed idee om jouw felicitaties te sturen met een bloemetje en een persoonlijke wens.
Bijvoorbeeld met het Boeket Wietske.

Een witte orchidee is dan weer een uitstekende keuze voor een gepast, blijvend aandenken aan de speciale dag.

 

Bloemen voor een geboorte

De geboorte van een kindje, een klein wondertje in deze wereld, is een speciaal gevoel voor de ouders (en grootouders). Een bloemetje laten leveren bij hen thuis of op de kraamafdeling is dan een goed idee om proficiat te wensen. Kijk daarvoor eerder naar een fleurig boeket zoals Boeket Joyce

Maar ook met een vrolijk boeket zoals Boeket Carlijn kan het geluk van de ouders ongetwijfeld niet op.

 

Bloemen ter ere van je dierbaren

Het verlies van een familielid of een vriend is een somber moment in het leven. Je kan verschillende rouwboeketten kopen om jouw dierbare te eren. De White Polestar is een vredig en eenvoudig rouwboeket met prachtige witte bloemen.

Het Heartfield boeket is een sober, wit boeket dat vaak gekozen wordt bij Allerzielen.

Tot slot is er het Sweetheart boeket met rozen in de vorm van een hart.

Sweetheart rouwbloemen

 
Wil je online bloemen bestellen en laten bezorgen in België, Nederland, Frankrijk of Spanje? Dan kan je bij Bloemenhuis Flora terecht. 
Twijfel je welk boeket gepast is? Bel of mail ons en we helpen jou met kiezen. We kunnen ook steeds een boeket op maat samenstellen.
boeket joyceboeket tanjarozen

Blijf op de hoogte van onze promo's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!