Over Flora

Bloemenhuis Flora, een vaste waarde voor alles wat groeit en bloeit!

 

Bestel vanaf nu bloemen online via onze webshop !
 
Bloemenhuis Flora is gevestigd in Maldegem op de grens van Oost- en West-Vlaanderen. Je kan er terecht voor bloemen en planten in een zeer ruim assortiment. Ook voor alle bijhorende accessoires zoals potterie, vazen, gadgets en zoveel meer ben je bij ons aan het juiste adres. Bloemenhuis Flora is een 40-tal jaar terug ontstaan als een bescheiden familiebedrijf. Ondertussen is het uitgegroeid tot een dynamische KMO met een jonge en moderne visie waar men steeds de laatste trends op de voet volgt.
 
Voor de tuinplanten is onze eigen kwekerij natuurlijk de ruggegraat van ons bedrijf. Op een oppervlakte van bijna acht hectare, al dan niet met glas bedekt, kweken wij groene planten, zomerbloeiers, vaste planten, viooltjes, primula, chrysanten, boomkwekerij producten zoals bv. buxus en nog zoveel meer. Natuurlijk proberen wij steeds de laatste teelttechnieken toe te passen om het milieu te sparen. Deze ‘eigen productie’ laat ons toe om steeds een kwaliteitsvol product aan te bieden aan een faire prijs.
 
Wenst u iemand een bloemetje te schenken, dan bezorgen wij het voor u op het juiste adres en op het juiste tijdstip. Onze eigen aan-huis-besteldienst levert in Maldegem, omstreken en zelfs in alle Europese landen. Levering binnen België kan heel snel en dat al binnen de 24 uur.  Voor meer informatie omtrent leveringen binnen Europa kan u ons een mailtje sturen.
 
Bekijk ons uitgebreid assortiment aan bloemen en accessoires.
 
Tot binnenkort,
 
Angelina & Luc

 

Bloemenhuis Flora Maldegemsurfinia

Blijf op de hoogte van onze promo's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!